U bent op zoek naar de juiste en goedkoopste hypotheek die past bij uw persoonlijke wensen?


Wij helpen u daar graag bij!


Als u een hypotheek nodig hebt is een ding zeker, heeft u deskundig advies nodig! U kunt daarvoor naar uw eigen bank stappen of u laten adviseren door een strikt onafhankelijk advieskantoor, zoals ons kantoor.


Als u zich door een bank laat adviseren:

Beperkt het advies zich tot het ene product en mogelijkheden van die betreffende bank! Aantrekkelijke producten en/of mogelijkheden van andere banken worden niet met u besproken. U krijgt op die manier niet een zuiver en objectief advies!


Als u zich laat adviseren door een geheel onafhankelijk adviseur;

Wij kunnen u op deskundige wijze geheel onafhankelijk en op maat adviseren bij welke binnenlandse of buitenlandse bank of pensioen, bouwfonds of verzekeringsinstelling u het beste uw hypotheek kunt afsluiten. Daarnaast adviseren wij u uiteraard ook in het oerwoud van overheidsregelgeving, zoals starters regelingen en fiscale aspecten, die ook aan de orde komen.


Vervolgens regelen wij het gehele traject tot aan het passeren via uw notaris. Door de juiste financiële weg te kiezen, kan u dat duizenden euro’s op jaarbasis besparen.


Waar en wanneer!

Bij ons op kantoor of bij u thuis, overdag of op een avond, het maakt voor ons geen verschil.


Waar het ons om gaat is:

Dat u 100% tevreden bent en dat u ons vervolgens bij uw familie of kennissen aanbeveelt.


Aan de slag!

Graag informeren wij u alvast over de vier segmenten waaruit grofweg de hypotheekmarkt uit bestaat. Klik op één van de volgende categorieën voor meer informatie: