Wij hebben vele grote en kleine bedrijven verzekerd waar ook in Nederland.Waarom deze bedrijven zich bij ons verzekeren? Onze betrokkenheid, advies kwaliteit en gemak.

Natuurlijk weten we inhoudelijk waar we over praten. Onze jarenlange ervaring in het verzekeren van bedrijfsrisico’s heeft ons een grote zakelijke portefeuille opgeleverd. Gecombineerd met betrokkenheid en een persoonlijke relatie levert dit u als ondernemer of directie vooral zekerheid, gemak en tijd op.

Voor al deze bedrijven behartigen wij het totale verzekeringsbelang. Zo min mogelijk verzekeren is het devies. Alleen die risico’s die je niet zelf kunt lopen moeten verzekerd worden. Tegen uitstekende voorwaarden, en met een intensieve begeleiding. Dat mag u van ons verwachten.

Na een grondige inventarisatie van uw financiële risico’s, adviseren wij u graag bij welke verzekeraar u het beste uw verzekering kunt afsluiten. Dit kan vanuit ons kantoor, maar liever komen wij bij u op het bedrijf, zodat wij uw bedrijven leren kennen en daarmee ons advies beter kunnen afstemmen op de juiste situatie en omstandigheden.

Wij zijn dagelijks bereikbaar op onze kantoor uren, maar buiten kantoor uren en in het weekend zijn wij bereikbaar en staan wij voor u klaar.

Op ons kantoor hebben wij vaste medewerkers, die u na geruime tijd leert kennen en volledig voor u klaar staan. Bij ons bent u niet een nummer maar een gerespecteerde klant.

Mocht u vervolgens een schade overkomen en u wilt deze claimen, dan helpen wij u daar graag mee. Uw belang staat daarbij voor ons voorop, uiteindelijk is uw belang ook het onze. U bent onze opdrachtgever waarvoor wij de belangen zo goed mogelijk zullen behartigen, totdat u uiteindelijk schadeloos gesteld bent. Op die manier proberen wij een langdurige en vertrouwde relatie met onze klanten op te bouwen.

Zoek hier uw formulier