Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen is een echte uitdaging voor ons! Wij geloven erin dat het altijd beter, makkelijker en prijsbewuster kan. Die overtuiging houdt ons scherp en maakt ons innovatief.

 

                              Wij proberen altijd net dat tandje extra  bij te zetten door slimme oplossingen en een vlotte aanpak te creëren. Wij willen graag uw adviseur op het gebied van zakelijke verzekeren zijn! Inmiddels hebben wij een keus uit ruim 50 verschillende verzekeraars en werken wij samen met een aantal grote volmachtbedrijven en zorgen wij voor creatieve oplossingen voor onze klanten.

Ook voor complexe en zware risico’s

 

Soms zijn risico’s te groot of te complex om bij één verzekeraar onder te brengen, dan hebben wij mogelijkheden om deze risico’s onder te brengen op Nederlandse assurantiebeurs of bij Lloyd’s of London. Wij kunnen u vele mogelijkheden bieden.

Risico inventarisatie

 

Na een grondige inventarisatie van uw verzekerbare risico’s, komen wij met een gedegen plan van aanpak.

Schade

Mocht u vervolgens een schade overkomen en u wilt deze claimen, dan helpen wij u daar mee. Uw belang staat daarbij voorop, uiteindelijk is uw belang ook het onze. U bent onze opdrachtgever waarvoor wij de belangen zo goed mogelijk zullen behartigen, totdat u uiteindelijk schadeloos gesteld bent. Op die manier proberen wij een langdurige en vertrouwde relatie met onze klanten op te bouwen.

Bereikbaar

Ons team bestaat uit vaste ervaren collega’s  die u na geruime tijd leert kennen. Wij staan graag voor u klaar, zowel tijdens als ook buiten kantoor tijden indien noodzakelijk. Bij ons bent u geen nummer maar een gerespecteerde klant.